Re'Zen

Re'Zen

In 2018 startte ik mijn carrière als nagelstyliste. Door de jaren veranderde er veel. Ik heb mijzelf verder ontwikkeld door bij te studeren. Eerst volgde ik de opleiding gespecialiseerd voetverzorger, daarna voegde ik suikerontharing toe aan mijn aanbod en begin 2023 studeerde ik af als schoonheidsspecialiste.

De oorspronkelijke naam “Renailed” voelde voor mij niet goed meer. Deze naam weerspiegelde enkel mijn activiteiten van de afgelopen jaren, maar sloot niet aan bij het huidige aanbod aan behandelingen. 

In 2023 besloot ik ook om te stoppen met het plaatsen van gelnagels en mijn focus te verleggen naar behandelingen die klanten een echt ontspannen gevoel geven. Daarnaast wil ik ook specifieke problemen aanpakken, zodat klanten zich weer goed in hun vel voelen.

En zo ontstond de naam Re’Zen. Een deel van mijn naam is behouden gebleven. Daarnaast verwijst “zen” naar het goed in je vel voelen. Dit gevoel wil ik jou geven als je hier naar buiten wandelt.

In de naam Re’Zen klinkt ook “reason” door… ik wil jou ook een reden geven om bij mij langs te komen en je telkens weer een goed en ontspannen gevoel te bezorgen!

Mijn missie:

Bij Re’Zen omarm ik de uitdaging om elk huidprobleem aan te pakken. Mijn toewijding aan open communicatie en het nauwgezet luisteren naar jouw behoeften stellen me in staat om behandelingen op maat te leveren die niet alleen aan, maar zelfs over jouw verwachtingen heen gaan. Ik streef naar topkwaliteit, niet alleen in mijn behandelingen, maar ook in de zorgvuldig geselecteerde producten die ik gebruik.

Bij Re’Zen ben je niet slechts een klant; je wordt in de watten gelegd met op maat gemaakte ervaringen. Je vertrekt niet alleen met een stralende huid, maar ook met een schat aan informatie die jou helpt jouw huid te begrijpen en te waarderen. Betreed een wereld waar jouw welzijn, open communicatie en topkwaliteit samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring.

Liefs!

Renate