Re'Zen

Re'Zen

Klassieke gelaatsverzorgingen

Meso Classic - 80€

Deze intensieve behandeling zuivert en exfolieert de huid, waardoor overtollige talgproductie en onzuiverheden worden verwijderd. Het resultaat is een schone, frisse huid zonder oneffenheden. Bovendien herstelt de behandeling het vochtgehalte van een droge, gedehydrateerde en/of verzwakte huid, terwijl het de huid revitaliseert door diepe hydratatie, voeding en versterking van de huidbarrière te bieden. Het eindresultaat is een gladdere, elastischere en beter beschermde huid, die vroegtijdige veroudering kan helpen voorkomen. Je huid voelt comfortabel, zacht en straalt direct.

Analyse gelaat, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, masker, massage (20min) en afwerking met een dagcrème en SPF.

Meso Deluxe - 95€

De klassieke behandeling met Glycolic 10% vitamine E + F Ampullen stimuleert celvernieuwing en vermindert zichtbaar onvolkomenheden zoals rimpels, pigmentvlekken, een doffe teint en huidonregelmatigheden. Deze behandeling omvat ook het kalmerende en verzorgende Crystal Fiber gezichtsmasker, wat resulteert in een egale en stralende teint. De Mesoestetic Deluxe behandeling verbetert het celvernieuwingsproces, herstructureert de hydrolipidenfilm en verhoogt de vochtbalans van de huid, waardoor deze intensief gehydrateerd wordt.

Analyse gelaat, oppervlaktereiniging, ampoule, crystal fiber mask, massage (20min) en afwerking met een dagcrème en SPF.