Re'Zen

Re'Zen

Age Element Anti-Aging - 140€

Mesoestetic Age element biedt een ​​100% aangepaste anti-aging behandeling, op basis van een exclusief diagnostisch hulpmiddel dat het behandelprotocol aanpast aan elke individuele klant.

Het is de allereerste behandeling die exclusief is ontworpen door Mesoestetic en die de variabelen, met behulp van een app, analyseert die betrokken zijn bij het huidverouderingsproces en zo de meest geschikte behandeling voor elke klant persoonlijk definieert. Het antiaging protocol bevat vier unieke boosters, ontworpen om in combinatie te worden gebruikt, op basis van de behoeften van elke klant. 

Het unieke Mesoestetic Age Element Diagnostic System™ is zeer praktisch en toch eenvoudig, omdat het niet enkel de huidbehoeften, de levensstijl en de aandoeningen analyseert die de cliënt wenst te behandelen, maar ook de individuele variabelen detecteert die het verouderingsproces van elk individu persoonlijk kan beïnvloeden.

Een gepersionaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling die we helemaal afstemmen op uw huidconditie of huidprobleem door middel van verschillende boosters en maskers.

Doel

Het doel van de Age Element Anti-Aging Facial van Mesoestetic is om de huid zo lang mogelijk mooi en gezond te houden. Mesoestetic doet dit met het Meso Age Element System door:

Age Element Boosters

Tijdens deze behandeling maken we een mengsel uit 4 boosters die met behulp van de professionele Mesoestetic analyse app bepaald worden:

Age Element Maskers

Tijdens deze antiaging behandeling maken we een keuze uit 2 maskers, dit zijn :

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die wil werken op anti-aging om hun huidverouderingsproces te vertragen en hun huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden. Een pijnloze, zeer aangename behandeling, zelfs voor de meest gevoelige en reactieve huiden geschikt.