Instituut Re'Zen

Re'Zen

Meso Deluxe

De Meso Deluxe is het luxe zusje van de Meso Classic. De behandeling is bijna hetzelfde als de klassieke verzorging, maar de milde scrub wordt vervangen door een ampoule met Glycolzuur. 

Glycolzuur gaat de huid peelen op een chemische manier, waardoor het celvernieuwingsproces van de huid gestimuleerd wordt.

Voor de huid wordt het na het 30e levensjaar een stuk lastiger de dode cellen kwijt te raken. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van onzuiverheden en schilfers toe.

Gebruik van Glycolzuur is een geweldige manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven. Ook kan je huid beter vocht vast houden en worden oppervlakkige pigmentvlekken minder zichtbaar. 

Alsof dat nog niet genoeg is, kan glycolzuur volgens onderzoek beschermend werken tegen schade door de zon

Tot slot krijg je nog een Crystal Fiber vliesmasker. Dit masker bevat een grote hoeveelheid hyaluron dat de huid gaat hydrateren en verzorgen.

De behandeling omvat: Manuele analyse gelaat, oppervlaktereiniging, ampoule, massage (20min), crystal fiber mask en afwerking met een dagcrème en SPF.