Re'Zen

Re'Zen

This is me, Renate, 40 jaar oud.

Getrouwd met Jelle en mama van 3 kids. Chiara van 15, Luca van 13 en Mica van 10.

In 2018 startte ik mijn carrière als nagelstyliste. Door de jaren veranderde er veel. Ik heb mijzelf verder ontwikkeld door bij te studeren. Eerst volgde ik de opleiding 

gespecialiseerd voetverzorger, daarna voegde ik suikerontharing toe aan mijn aanbod en begin dit jaar studeerde ik af als schoonheidsspecialiste.

De oorspronkelijke naam “Renailed” voelde voor mij niet goed meer. Deze naam weerspiegelde enkel mijn activiteiten van de afgelopen jaren, maar sloot niet aan bij het huidige aanbod aan behandelingen.  

Dit jaar besloot ik ook om te stoppen met het plaatsen van gelnagels en mijn focus te verleggen naar behandelingen die klanten een echt ontspannen gevoel geven. Daarnaast wil ik ook specifieke problemen aanpakken, zodat klanten zich weer goed in hun vel voelen.

En zo ontstond de naam Re’Zen. Een deel van mijn naam is behouden gebleven. Daarnaast verwijst “zen” naar het goed in je vel voelen. Dit gevoel wil ik jou geven als je hier naar buiten wandelt.

In de naam Re’Zen klinkt ook “reason” door… ik wil jou ook een reden geven om bij mij langs te komen en je telkens weer een goed en ontspannen gevoel te bezorgen!

Ik kijk er naar uit jou te mogen verwennen in het instituut!

Liefs!

Renate

Producten

Voor de gelaatsverzorgingen wordt enkel gebruik gemaakt van de kwaliteitsvolle producten van Mesoestetic. Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige medische ISO-normen. Dit betekend dat Mesoestetic een stapje verder gaat in huidverbetering. Huidproblemen zoals huidveroudering, acne, pigmentatie worden intensief aangepakt.

Hygiëne

Aan hygiëne hecht ik zeer veel belang. Ik werk steeds met handschoenen en indien nodig ook met mondmasker. Na elke behandeling wordt al het materiaal, de behandelstoel en de manicuretafel ontsmet om kruisbesmetting te voorkomen.

Ervaring